Tytuł: Niedoskonałość
Aut; Angelika Kowalik
Wieczorami myślę czy kiedyś spotkam prawdziwą miłość,
Ułoże swoje uczucia ,opanuje emocje i dopuszczę dojrzewanie do myśli że gdzieś jest na świecie ktoś który może mnie pokocha za moją niedoskonałość.
Bo nie mam gładkiej cery.
Ukształtowanego ciała .
Jestem sobą ,Nieperfekcyjna ale sercem odana.
Noszę okulary
Choć wzrok mam dobry i przeznie
Ból Ludzki widzę .
Doceniam wnętrze i tego się nie wstydzę .
Bo w każdym człowieku ukryty skarb czeka i zależy czy wydobędziesz go wspólnie czy jednak poczekasz.
Bo wygląd znika latami pierw masz dwadzieścia lat potem już pięćdziesiątka za nami , Więc prawdziwą osobę poznasz przez obserwowanie i jak dzieli się z innymi czynnami.