Kiedy Hitler spojrzał na tę Polską dziewczynę
pomyślał jak my możemy być rasą wyższą
przecież ona jest taka wspaniała taka doskonała
że cała Rzesza mogłaby przed nią uklęknąć
Wiatr powiewał i podniósł jej sukienkę
jej pośladki były jak piękno w naturze
jak blask który rozbłysnął w obłokach
jak ozdoba ukryta w naszych myślach
Ona była taka piękna ja anioł
jakby istota pozaziemska
jej włosy lśniły jak diamenty
w jej oczach odbijał się błękit nieba.
Miałam dać najniższą ocenę, a kliknęłam w pośpiechu najwyższą!
Mam nadzieję, że niebiosa i użytkownicy mi wybaczą:)
Krzysztof Kowalski. 5 min. temu zgłoś Mithril Tobie jest trudno dogodzić, nie jesteś kolekcjonerem kobiecego piękna;)"
...a pod kopułą wszystko w porządku? bo bredzisz jakbyś podkową oberwał
- a wyliczyłeś chlew nie piękno
Kolekcjoner to tak w przenośni;) Niektórym podobają się luksusowe samochody, niektórym droga biżuteria a innym ładne kobiety. Hitlerowi podobały się piękne kobiety i żydowskie obrazy, czyli jakieś upodobania i pasje miał;)