In statu nascendi

Isiek

Zrobiłem ogród w słoiku.

Wyszedł nawet dobrze, jak na mnie.

Jutro wycinam sobie żebro.

I jeszcze tylko drzwi zamurować...

Oceń ten tekst
Isiek
Isiek
Wiersz · 27 lutego 2019
anonim