Literatura

In statu nascendi (wiersz)

Isiek

Zrobiłem ogród w słoiku.

Wyszedł nawet dobrze, jak na mnie.

Jutro wycinam sobie żebro.

I jeszcze tylko drzwi zamurować...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 lutego 2019 (historia)

Inne teksty autora

Świat
Isiek
O
Isiek
Pętla
Isiek
Do ...
Isiek
Światło
Isiek
Poranek
Isiek
Wahanie
Isiek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca