Miłość w człowieku
jest mocniejsza od zła
głupota jest tylko na pokaz
aby przypodobać się
fałszywym klaunom
Dobro wypływa na powierzchnię
wydostaje się to prawdziwe oblicze
prawda
Człowieka który upiększa nasz świat
czyniąc go doskonałym i wspaniałym
albo raniąc nasze uczucie
kiedy w człowieku pojawi się bestia
potwór który wyrządza nam ból i cierpienia
zamieniając nasze życie w piekło.
a gdzie odwieczna skaza grzechem pierworodnym?