Parafraza

Małgocha

  

Nie pytaj co Ziemia zrobi dla ciebie,

pytaj, co ty możesz zrobić dla Ziemi.

 

Piekło i niebo mamy w głowie. 

A może jesteśmy ślepi, głusi i niemi?

 

Małgocha
Małgocha
Wiersz · 1 marca 2019
anonim