Literatura

E-wycieczka = orzełek czy reszka ? (wiersz)

Małgocha

                                   

E-człowieczek, mądra głowa

"wszedł w internet" poserfować.

 

Wciąż otwierał nowe strony,

chłonął wiedzę przerażony.

 

Raz się chwalił, zdjęcia wklejał,

raz podglądał i oceniał.

 

E-wycieczko - pytał często -

dobrem jesteś czy przekleństwem?

 

A odpowiedź sami znacie.

Tę monetą wciąż rzucacie!


dobry– 3 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 2 marca 2019, 09:13
Rymowany i prosty- urzeka. 6
przysłano: 1 marca 2019 (historia)

Inne teksty autora

Parafraza
Małgocha
Bez tytułu
Malgocha
Do Marka
Malgocha
Afirmacja
Malgocha

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca