Uczucie ulotni się w myślach.

Krzysztof Kowalski.

Cóż kiedyś godzina stanie

nasz czas przeminie

wskazówki się zatrzymają

zegar przestanie tykać

 

 

Nic nie trwa wiecznie

życie jest tylko chwilowe

a uczucie ulotni się w myślach

pozostawiając tylko wspomnienie.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 2 marca 2019
anonim
Usunięto 1 komentarz