dobranoc

Tomek Katner

dobranoc w czoło
zmrużone oczy
śpij już w policzek
za ucho kosmyk
dobranoc w usta
opuszkiem szyję
śpij słodko w dłonie
w snach Twych się skryję
Tomek Katner
Tomek Katner
Wiersz · 4 marca 2019
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    anonim
    Skrywam Cię w snach od bardzo dawna. W tym równoległym świecie wszystko wygląda inaczej. Tęsknie... a Ty nigdy się o tym nie dowiesz...

    · Zgłoś · 5 lat