punkt rosy

gothar333

    czytam człowieka

    Mirona

    i tam odnajduję

 

    Lema Twardocha Lenina

    Ciorana Miłosza Chaplina

 

    czytam i tam odnajduję

    siebie

    człowieka robota roślinę

    stąd znikąd  stamtąd

 

 

gothar333
gothar333
Wiersz · 5 marca 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Zero poezji !

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    ...wielokropki zbyteczne, zaś spacja winna być po, a nie przed przecinkiem
    - myślę, że np.:

    "Lema, Twardocha, Lenina
    (...), Miłosza, Chaplina (-)
    czytam i tam odnajduję >siebie

    · Zgłoś · 5 lat
  • gothar333
    zgadzam się z niektórymi pani sugestiami
    dzięki

    · Zgłoś · 5 lat