Literatura

Don't give up (wiersz)

Angelika

Aut:Angelika Kowalik

Tytuł:Don't give up 

 

 

Tyle Trudności jeszcze nas czeka:

Łzy ,Utrata drugiego człowieka ,

Złe traktowanie ,Trudne Decyzje , Chwilę zwątpienia ,Choroby i znaki sumienia .

Zawody miłosne ,braki pieniędzy a czasem nawet życie w nędzy .

Ale to wszystko cel ma doskonały zwany doświadczeniem życia danym 

więc ,,Don't give up ,,mów to ciągle sobie ,

To co złe kiedyś minie  i szczęściem odpowie .

 

przysłano: 5 marca 2019 (historia)

Inne teksty autora

O Panie
Angelika
Rozpad
Angelika
Jad
Angelika
Przystań
Angelika
Korpulentna
Angelika
Upust
Angelika
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca