głowa

Yaro

twarda
jakby kokosowa skorupa
odporna na wiedzę
obszyta włosami  

 

pusta  piłka pingpongowa 
dwie komórki szare
szyte nicią schizofrenii

 

kręci w prawo kręci w lewo
co mi jest do cholery

 

 proszek z krzyżykiem

nie pozwoli
gdy nocą  boli

 

wszystko co robisz

rób z tytułem

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 marca 2019
anonim