Literatura

głowa (wiersz)

Yaro

twarda
jakby kokosowa skorupa
odporna na wiedzę
obszyta włosami  

 

pusta  piłka pingpongowa 
dwie komórki szare
szyte nicią schizofrenii

 

kręci w prawo kręci w lewo
co mi jest do cholery

 

 proszek z krzyżykiem

nie pozwoli
gdy nocą  boli

 

wszystko co robisz

rób z tytułem

 


wyśmienity 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 5 marca 2019, 21:37
Rozbroił mnie… Awangarda !!
irenn
irenn 6 marca 2019, 06:53
tak - super
przysłano: 5 marca 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca