Strzeliste szczyty sięgają nieba.
Wśród ostrych skał, leżą góry świeżego śniegu.
A wczesnowiosenny kwiat wspina się po śliskiej ścianie.
Strzeliste szczyty sięgają nieba.
Wśród ostrych skał, leżą góry świeżego śniegu.
A wczesnowiosenny kwiat wspina się po śliskiej ścianie.