Z okazji dnia kobiet.

Krzysztof Kowalski.

 

Niech spełnią się wasze marzenia
niech w życiu będzie wiele radości
niech będzie więcej tych szczęśliwych chwil
które zapełnią wasze życie miłością

Niech przyszłość będzie spełnieniem
niech dni będą pełne blasku
niech życie przeminie jak w baśni
z uśmiechem na twarzy

Tego wam życzę moje kochane
obsypując żarem gorących pocałunków
aby lawa ognia rozpalała szczęściem
i słodyczy było w życiu jak najwięcej.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 8 marca 2019
anonim
  • Arian
    jeden dzień w roku , a reszta?

    · Zgłoś · 5 lat
  • Krzysztof Kowalski.
    Arian dzisiaj obdarowywać prezentami, a w pozostałe dni pocałunkami i miłością;)

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    "niech życie przeminie jak w baśni"
    - genialne(!) zapewne tym przemijaniem się zachwycą

    ...antytekst

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    ,,nie nalezy cenic czlowieka wiecej niż prawdę"

    · Zgłoś · 5 lat
  • Ir
    Gdyby mój mężczyzna, zaserwował taki tekst "okolicznościowy" to bym się z nim rozwiodła.

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    Najnowszy raport CBOS tylko potwierdził, że disco polo jest bardzo popularnym gatunkiem wśród Polaków. Według badań wynika, że aż 63 % rodaków lubi słuchać właśnie disco polo. CBOS poinformował również, że fanami tego gatunku są osoby o niższym wykształceniu i mieszkańcy wsi.

    · Zgłoś · 5 lat