Wśród gwiazd.

Krzysztof Kowalski.

Nad wodospadem
spotkały, się dwa serca
rozgrzane ciała.
Nagle
spadł na nie
miłosny strumień,
który rozrzucał, wiatr
wznosząc ich uczucia
wśród gwiazd.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 11 marca 2019
anonim