ruchoma tarcza
wzory nie do odczytania
obrotowe planety
niebieskie kule
anioł nad lasem
półnagi
pokazał pupę
odleciał z moim autografem
zło uciekało rowem
na łąkach
zrobiło się jasno
jakoś ciasno
żona zbudziła burząc sens snu
słońce zaświeciło
na znak pokoju
pomocna boska dłoń
tak blisko