Niepokojące światła

Konrad Koper

Bezksiężycowa noc,

wilgoć w powietrzu,

las i szmer…

 

Oraz oddalone mocne światła,

które straszą nie tylko tu.

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 13 marca 2019
anonim