Mentoring

Witold Szwedkowski

 

"Polszczyzna mnie bije!"

anonim

 

 

a po za tym
jezeli to Pan
na tym filmiku
na yt przemawia

 

to fakt
to co sie tam mowi
to nic ciekawego
tylko Pan opowiada

 

ale najbardziej kiepskie
to sa te przerywniki
yyyyyyy
yyyyyyyyyy

 

yyyyyyyyyy
gdzy zastanawia sie Pan
co powiedziec
nie widzialem jescze nikogo

 

kto publicznie
tak by
yyyyyyyyyy
yyyyyyyyy

 

(Internet, 14.03.2019)

 

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 15 marca 2019
anonim
  • Yaro
    ;;jescze" zakradł się mały byczek

    · Zgłoś · 5 lat
  • Witold Szwedkowski
    Nie śmiałem poprawiać. Całość to co do literki oryginalna wypowiedź z fejzbuka. Nawet przecinka nie ośmieliłem się wstawić. No, tylko podział na wersy. Więcej nic. ;-)

    · Zgłoś · 5 lat
Usunięto 2 komentarze