Krótko

Konrad Koper

Iść z przytupem przez życie,

czy obrócić się na pięcie

i zobaczyć… ( Czasem kraniec…)

Niech biorą „piruety” za taniec.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 marca 2019
anonim
  • Yaro
    nie warto zawracać trzeba iść ku chwale

    · Zgłoś · 5 lat