Uczta

Konrad Koper

Kosztujemy miłość.

 

Światło zza okna napełnia szklanki, talerze…

Delektujemy się także sokiem, ciasteczkami…

Kwiaty w wazonie kąpią się w promieniach.

 

Są obrócone w naszym kierunku.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 marca 2019
anonim