Korpulentna

Angelika

Tytu: Korpulentna

Aut:Angelika Kowalik

 

Ciągle szykanowana przez swój wygląd.

Porównywana do chudych dziewcząt .

Skreślona przez społeczeństwo,przecież nic strasznego być korpuletną.

Nie jesteśmy gorsze ,tylko trochę więcej ciała mamy ,kryjącego środek empati który nieliczni znamy .

Przyczyny otyłości choroby także dają ,przestań się naśmiewać bo różne historie się zdarzają.

Walki z chorobami ,Genetyczne przesilenia nie  masz prawa oceniać wyglądu człowieka .

 

 

Problemu nie ma tą osobą która jest szykanowana ty masz problem ze sobą tłumacząc że jesteś taka wspaniała .

A tak naprawdę dokuczając dowartościujesz siebie  i swoją zaniżoną samoocene .

 

Angelika
Angelika
Wiersz · 20 marca 2019