Literatura

w ukryciu (wiersz)

Yaro

cześć

na mieście on już jest 
kończy się nam czas 
wiedz jak kocham cię 
żegnaj na mnie pora 
mówisz wynocha 
 chowam się jak szczur 
do miejskich dziur 

 

wyniesiony stąd 
wyczuwalny swąd
żyłami płynie prąd 
faza ależ skąd 
byłem dobry
nigdy zły 
płyną szybko dni
noce krótkie są

 

on nie jest dobry szuka mnie 
wilk ten zły owcą to my
nie poddam się zrobię wszystko 
by zniknął stąd

jutro będzie po wszystkim 
psy odcisną odciski 
oddam broń 

 

wyniesiony stąd 
wyczuwalny swąd
żyłami płynie prąd 
faza ależ skąd 
byłem dobry
nigdy zły 
płyną szybko dni
noce krótkie są

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 25 marca 2019, 09:05
Po powtórnym przeczytaniu, spodobała mi się piosenka !!
przysłano: 24 marca 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca