boli

Wioletta Ciesielska

 

skóra, podeszwy stóp, włosy, wiem. jak mogą boleć włosy? cebulki - rozumiem, ale włosy? a właśnie tak. włosy, gdy chwycisz obiema garściami, to boli skóra głowy. gdy nic nie chwytasz, bo nic już nie ma, to boli wszystko. nawet martwy włos na poduszce.
Wioletta Ciesielska
Wioletta Ciesielska
Wiersz · 24 marca 2019
anonim