drzwi

Yaro

trzask drzwi

zamknięte na dziś 
za nimi umarłem

dla ciebie 
by się wzbić

ptakiem wolnym być 

nie potrafię jednak śnić

myśli

przybiły noce i dni 

 

zatrzymałem się na skrzyżowaniu
w którą stronę iść

by nie zabłądzić 
pośród tylu drzwi

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 marca 2019
anonim