krótki wiersz o być może

Grzesiek z nick-ąd

 

Zaczekaliśmy się

na pierwszy wiersz
ostatnią miłość
na maków łzę
na nieotyłość

Gdy myślę wejdź
jakby nie było
To wiem że chcę
brać życie siłą

Zaczekaliśmy się

na chwilę
na zawsze
na już
na nie teraz

zobacz zbudzili wiosnę
marzec umiera

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 25 marca 2019
anonim
  • Agata
    Zbudzili wiosnę - naprawdę. Fajnie. Pozdrawiam

    · Zgłoś · 5 lat