Zwiastowanie

Ela Kwiecińska

Nadeszła wiosna
i z nią nadzieja
zwiastowania
Maria
piękna w swym zadziwieniu
i szczęściu
prostym jak słowa
Niech mi się stanie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 25 marca 2019