Gdy zbliżałem się do planety „Wyśnionych Marzeń”,
myślałem, że jest ona zwyczajna.
- Widok zasłaniały chmury i mgła.
*
Przy lądowaniu towarzyszył wstrząs.
Nieśmiało wyszedłem ze skafandra.
*
W mojej biblioteczce nie ma mapy planety.
- Będę odkrywcą !