do domu bym poszedł
ale nie mam domu
bo to miejsce
gdzie świeci jakieś słońce
do ciebie bym poszedł
ale nie mam ciebie
jesteś oddaleniem
do przyjaźni bym poszedł
ale nie mam dokąd
zajęta niespełnieniem
więc siedzę
nie wiem do kiedy
dla nikogo lub kogo
źle mi jest
prawie jak nie wiem
i poszedł bym znowu
do ciebie