uciekanie

Lucky Person

do domu bym poszedł

ale nie mam domu

bo to miejsce 

gdzie świeci jakieś słońce

do ciebie bym poszedł

ale nie mam ciebie

jesteś oddaleniem

do przyjaźni bym poszedł

ale nie mam dokąd

zajęta niespełnieniem

 

więc siedzę

nie wiem do kiedy

dla nikogo lub kogo

źle mi jest

prawie jak nie wiem

i poszedł bym znowu 

do ciebie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 28 marca 2019
anonim