Literatura

bo to jest tak (wiersz)

Yaro

życie przeleciało mnie 
ułożony na grobie kwiatek piękny 
uwiędły jak ja 
bez życia wody 
nie pociągniesz za daleko 

 

uciekaj od kobiet 
którym wydaje się że są sexi
plastik trochę farby 
mądrości nie uświadczysz 
piękna się bawi  zmienia frajerów 
co się zakochują 
szpachlując poprawki 

 

wyciągam dłonie przed siebie 
dobrze że nieszczęście ominęło 
dobrze że nie zakochuje się za nic 
ważna jest miłość nie piękno 
ciało da się zabić dusza ulotna 

 

uciekaj od kobiet 
którym wydaje się że są sexi
plastik trochę farby 
mądrości nie uświadczysz 
piękna się bawi  zmienia frajerów 
co się zakochują 
szpachlując poprawki

 


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 29 marca 2019, 21:14
Nieskładne…
Yaro
Yaro 30 marca 2019, 13:14
widzę Konradzie , że nie jesteś w temacie
przysłano: 29 marca 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca