CV ROCKMANA

Arian

 

intelekt o rozmiarze buta

 

dorobek znikomy

bohater złotego węża

 

…,,moglem być profesorem ale po co?”

…,,tak, ale po co?"

 

wystarczy wybujała fryzura

gitara do wiosłowania

 

gorsze wypiera lepsze

 

dobre przemija

kupa pozostaje

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Oo8QzDHimQ

 

 

Arian
Arian
Wiersz · 1 kwietnia 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Dosadne ! (+ -)

    · Zgłoś · 5 lat
  • Kuba Nowakowski
    zaiste... kupa pozostaje

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    ...jaki gust, takie "pisanie"

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    wiadomo,kto reprezentuje nierozgarnietych degeneratów

    fatalny Mithril

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    szprzedają kota w worku pijanej mlodzieży, szerza złe obyczaje
    nieuctwo,pijanstwo, narkomanie,zboczenia
    sprzężeni zawsze z biznesem fonograficznym i narkotykowym

    tam nie ma Muzyków, tylko przyuczone grajki, ktore obecnie moze zastapic komputer

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    ,,Och, ja też bym umiał życiu się podlizać
    Ryłbym słupki zamiast bąki zbijać
    Też bym się nauczył, że są prawdy względne
    Jako prymus skończyłbym uczelnię
    Tak, ale po co?!
    Po co?
    Po co?
    Po co? "

    B. Olewicz

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    kiedy fałszowano publikacje na wywrotce, czerwony troll przemykał bokiem bez reakcji, jak szczur kanalizacyjny, by dalej stawiać oceny świra, taka to moralność zakłamana, ale oburzony słowami niczym dulska w przebraniu...

    · Zgłoś · 5 lat
Usunięto 3 komentarze