HEROINA

Arian

 

Ona budzi euforię bez powodu.

Jakby jaźń uniosła wysoko.

Poza więzy, troski, poza czas.

Oszołomienie, wszędzie gloria.

Feerią odmienia klatkę bytu.

Obrazami wyolbrzymia jaźń.

Dla niej rośnie poczucie pełni.

 

Rujnująca danina za seans.

Wybrzmiała burza omamów.

Jeszcze większy dotyka ból.

Pogrąża w beznadziejnym żalu.

Obezwladnia ciało, odbiera rozum.

Przejmuje władzę nad osobą.

Kończy zniszczenie torturami.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vXe_33xgpCo

 

 

Arian
Arian
Wiersz · 3 kwietnia 2019
anonim
  • Arian
    KN, chyba nie pojąlęś , bo nie chodzi o poezję, ani narkotyk

    to nauka z historii o zniszczeniu i smierci w dażeniu do utopii szcęścia

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Kuba Nowakowski
    Konrad Koper: "Po dłuższej chwili pojąłem !" - Ja nie potrzebowałem dłuższej chwili, w mig zrozumiałem, że to przejdzie do klasyki poezji, w prawdzie do działu "Tysiąc potraw z mielonki", ale jednak... Pisz dalej, Arian... jak najdalej...

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Arian
    a próbowałeś?

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Jacek JacoM Michalski
    :-) może spróbuj heroiny :-)

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Arian
    ... sam jesteś bełkotliwym grafomanem
    ..opublikuj coś ze swoich wypocin, aby można się pośmiać na tej złomowanej wywrotce.


    Jakaś niewydarzona kaleka chce tu być koniecznie wzorcem dla wszystkich.
    Ewidentny objaw psychozy, prawdopodobnie ćpuna.

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Mithril
    ...niezmienna grafomania

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Konrad Koper
    Po dłuższej chwili pojąłem !

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Arian
    W przyrodzie bilans energetyczny wynosi 0.Nie ma wytrychu.
    Za chwilę przyjemnosci, czlowiek dostaje dolek, w który wpada coraz głębiej.

    Przestroga dla poszukiwaczy ,,sztucznego raju " i amatorów rockndrollowej zgnilizny.

    · Zgłoś · 5 lat temu
Usunięto 3 komentarze