Przystań

Angelika

Tytuł: Przystań

Aut: Angelika Kowalik 

 

Szukam ciągle swojego miejsca na świecie .

Przeżywając przygody ,zmieniając szlaki i siebie .

Rozważając gdzie jest moja przystań.

W której poczuje się najlepiej.

Angelika
Angelika
Wiersz · 3 kwietnia 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Krótko i rzeczowo !

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    ...spacje stawia się po znakach interpunkcyjnych, a nie przed
    - trzy imiesłowy w kupie przy 4 wersach, to o dwa za dużo
    - należy zwracać uwagę na znaki diakrytyczne - podlir mówi o sobie, zatem powinno być: "poczuję", a nie "poczuje" - poczuje to ew. ktoś

    - a "tekst" wtórny, który nic nie wnosi

    · Zgłoś · 5 lat