Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
negatywka
pra-sadysta
pra-sadysta
negatywka
tworzy nas z gliny
zmieszanej ze łzami
daje nieśmiertelną duszę
ofiariowuje raj
z czasem jest coraz mniej szczodry
staje się zazdrosny o to co sam zesłał
- wtedy grzeszymy
umieramy zawsze w piekle
Lubię
negatywka
Wiersz · 17 marca 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści