Zdjęcie

Konrad Koper

Na zdjęciu były :  żona, pies, kominek.

 

Gdy badałem fotografię

częściowo „ przymykając oczy” :

 

Kominek stał się gorący,

pies zaczął szczekać,

a żona prawiła komplementy.

 

Gdy normalnie spojrzałem,

zdjęcie znowu było zwyczajne.

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 kwietnia 2019
anonim