Introit II

Grzesiek z nick-ąd

nachalnie kradłem ciepłe chwile

których nam zawsze brakowało

nie wiem czy w tobie kiedyś byłem

czy mi się tylko wydawało

 

kiedy przez wiersze biegłaś ze mną

nie kochankowie a kochani

czas się zatrzymał żeby zwiędnąć

w przyszłości dawno zapomnianej

 

teraz gdy mówisz chcę odpocząć

od nas od ciebie bo tak lepiej

oddaję ci nadziei wolność

z wiarą że sama ją uniesiesz

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 6 kwietnia 2019
anonim