Literatura

smutne oczy (wiersz)

Yaro

patrzeć przed siebie zajrzeć w duszę
na horyzoncie fale zmieszać z błękitem

 

łódź płynie dalej gdzie myśli nie sięgają
szukać krainy ze snów najskrytszych marzeń

 

sercem przy tobie zanurzyć się w miłość 
ona  kocha
smutne oczy wyobraźni konają z żalu

 

otrzyj łzy to jeden port

dla nas za daleko
przybiję do brzegu powitasz mnie

pocałunkiem na policzku 

 

 obudzisz się z myślą o chłopcu

przytulę  w podzięce za wierność

za spełniony sen

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 10 kwietnia 2019, 18:57
Jak zwykle lekko zawikłany ! Tym razem 4+
przysłano: 9 kwietnia 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca