DNA

slavic player

epokowy

dysk twardy

genów z przekonaniami

 

kod dostępu

do potu w szkolnej ławce

i pierwszej wakacyjnej

palcówki

 

RNA

skrybo

tylko nie zgub

po drodze

transkrypcji

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
slavic player
slavic player
Wiersz · 10 kwietnia 2019
anonim