Duch poety

Konrad Koper

Młody poeta :

jest odważny i emocjonalny,

nie trzyma się skostniałych reguł.

Jego spojrzenie jest świeże…

 

Stary poeta :

określił poglądy,

jest zachowawczy i popada w rutynę,

lęka się…

 

Muzo daj eliksir młodości !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 kwietnia 2019
anonim
Usunięto 1 komentarz