Literatura

Wiersz kryptologiczny (wiersz)

Arian

K—d-j-st-śd-l-k-b-l-mn—t-skn-t-.   

K—d-n-sz-śc—żk-s—cz-szcz-śc—p-wr-c-.

K—d-j-st-śm-r-z-mn—p-trz-b-j-m-św—t-.

Szcz-śc—skł-d-s—zdw-ch-s-b.

Prz-jdźd-mn—n-cz-s.

T-k.

 


przysłano: 20 kwietnia 2019 (historia)

Inne teksty autora

Bramy Kijowa
Arian
Do poetów
Arian
Klasyka
Arian
Na Sejm
Arian
Ares
Arian
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca