Tytuł: Jad
Aut:Angelika Kowalik
Prawie cała rodzina mnie złości, mało w niej miłości .
Nigdy kim jesteś niezaakceptuje .
Czy szczupły ,korpulentny nie ważne co czujesz .
Interesują ich tylko światowe dokonania ,zamiast docenić czlowieka który być sobą się stara .
Pełno rywalizacji.
Jadu w słowach .
Aż trudno używać słowa ,,Kochać,,