Jad

Angelika

Tytuł: Jad

Aut:Angelika Kowalik 

 

Prawie cała rodzina mnie złości, mało w niej miłości .

Nigdy kim jesteś niezaakceptuje .

Czy szczupły ,korpulentny nie ważne co czujesz .

Interesują ich tylko światowe dokonania ,zamiast docenić czlowieka który być sobą się stara .

Pełno rywalizacji.

Jadu w słowach .

Aż  trudno używać słowa ,,Kochać,,

Angelika
Angelika
Wiersz · 22 kwietnia 2019