pochwycili za szable, miecze obosieczne
mentorzy co wpajają wszystko co konieczne
na czele mąż rzetelnie wyedukowanyczy do końca - nie wiem
przez głupich raczej nie wybrany
mimo, że progi wysokie ogromnie
wódz że swoją świtą trwa wciąż niepokornie
ciągle swoim piórem brodzi w kałamarzu
kiedy w końcu podpiszesz ugodę Broniarzu
Niech zostanie pisowski motloch sam tyrajac na panstwo policyjno-kolonialne.Nauczyciele emigrujcie z ciemnogrodu