Ty wiesz...

Robert noszczyk

te kilka słów lecz nigdy za dużo

prostych, szczerych

najważniejszych

drżącym, niepewnym głosem szeptanych

 

wiem na pewno

że widzisz, słuchasz, rozumiesz

w bezgranicznym zaufaniu schowany

wystarczy, że myśli z cicha warczą

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 24 kwietnia 2019
anonim