serce

Yaro

jedno serce
jak ojciec i matka
bije źródło czystej wody 
czasami jest do wymiany 
napełnione purpurą

rozkwita 
na zawsze miłość

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 kwietnia 2019
anonim