zabiję cię słowem
wskrzeszę słowem
wytnę każdy wrzód milczenia
za te wszystkie lata
byłem małym chłopcem
zbyt starym na dzieciństwo
moja ciemność jest twoim mordercą
uśmiechem rozcina szwy
rozmnożymy się w lustrach
zniekształcone odbicia
wszystkim co zostanie
milcz głośniej proszę
(...)
wszystkim co zostanie"
:-)