To już nie wróci

K.

Nie wiem co będzie jutro
Wiem co było kiedyś

 

Dużo straciłem
Szkoda, że o tym nie wie

 

Trochę popsułem
Nie umiem naprawić


Dziś próbowałem
To się nie uda


Nigdy nie żałuję
Chyba pora zacząć


Pół roku
To już nie wróci

 

K.
K.
Wiersz · 2 maja 2019
anonim