Wspólna przyszłość

K.

To miało być wspaniałe życie

Mieliśmy razem wstawać o świcie

 

Rozmawiać, śmiać się i kochać

Podróżować, zwiedzać, planować

 

Jest jedno "ale" w moim zeszycie

Sam w nim kartek nie zapiszę 

 

K.
K.
Wiersz · 2 maja 2019
anonim