bez tytułu

K.

Miałem potencjał, nie bałem się o przyszłość
Miałem zdrowie, przez lata z jedną blizną
Miałem cel, nie chodziło o milion
Miałem przyjaciół, zawsze byli blisko
Miałem duszę - ciekawe zjawisko
Nadal to mam, wcale nie znikło
Nie mam już Ciebie, a po to było to wszystko

 

K.
K.
Wiersz · 2 maja 2019
anonim